Ålands fredsinstitut
The Åland Islands Peace Institute

Hamngatan 4
AX-22100 Mariehamn, Åland, Finland
Tel. +358 18 15570
peace@peace.ax
Fler kontaktuppgifter

Fredsmuggar

Stöd fredsarbete. Muggen en Tjafsfri zon säljs till förmån for Ålands fredsinstitut.

Mer information här.

Ladda ner vår broschyr

foldersv

Svenska

Engelska

Ryska

Publikation om Ålandsexemplet

ALEX_Cover_72

Läs mer här.

Ålands medlingsbyrå

logo18lag

Ålands fredsfond är inrättad av Ålands fredsinstitut med ändamål att stöda fredsarbete. Fredsfondens medel används till stöd för Ålands fredsinstituts verksamhet som syftar till att främja fred och motverka våld. 

Jubileum och födelsedagar. Ge någon en gåva på bemärkelsedagen genom att göra en inbetalning till fredsfondens konto. Gratulationskort fås från Ålandsbanken, Nordea eller från fredsinstitutet på Hamngatan 4 i Mariehamn.

Kondoleanser finns hos Ålandsbankens och Nordeas kontor i Mariehamn samt hos begravningsbyråer i Mariehamn.

Gratulationskort och kondoleanser kan också beställas från fredsinstitutets kontor (tfn 018 15570 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..)

Inbetalning kan göras till:

Ålandsbanken 660100-12 09 154
IBAN: FI22 6601 0001 2091 54
BIC: AABAFI22

Nordea 177930 – 431 
IBAN: FI177930 00000 431
BIC: NDEAFIHH

 

 FredsfondWebb   Fredsfond gratulation 2012 

Fredsadresser för gratulation och kondoleans finns i  banker och begravningsbyråer på Åland samt hos fredsinstitutet på Hamngatan 4. 

Fredsfondens medel kan användas till stöd för Ålands fredsinstituts olika samarbeten och verksamheter som alla syftar till att främja fred och motverka våld. Våra lokala och internationella projekt har som mål att till exempel stärka individers självkänsla och förmågor, främja jämställdhet och förebygga könsrelaterat våld, stärka civilsamhälle och demokratiutveckling samt att utveckla och sprida kunskap om Ålandsexemplet.

För att få projektfinansiering från offentliga och internationella insti­tutioner behövs ofta egenfinansiering från privata eller lokala källor. Där­för betyder ditt bidrag mycket för vår verksamhet. Medel från fredsfonden kan användas exempelvis som egenfinansiering för olika projekt eller som stipendier till unga forskare och praktikanter.

 

 

FacebookTwitterLinkedin