Ålands fredsinstitut
The Åland Islands Peace Institute

Hamngatan 4
AX-22100 Mariehamn, Åland, Finland
Tel. +358 18 15570
peace@peace.ax
Fler kontaktuppgifter

Fredsmuggar

Stöd fredsarbete. Muggen en Tjafsfri zon säljs till förmån for Ålands fredsinstitut.

Mer information här.

Ladda ner vår broschyr

foldersv

Svenska

Engelska

Ryska

Publikation om Ålandsexemplet

ALEX_Cover_72

Läs mer här.

Ålands medlingsbyrå

logo18lag

Om Du inte har möjlighet att komma till seminariet men är intresserad av att delta i kommande utbildningar för tjej- och killgruppsledare kan Du redan nu boka följande dagar i Din kalender:
Killgruppsledarutbildning 23-25 april (Fredag 23 april: kl 16-19, Lördag 24 april: kl.10-17, Söndag 25 april: kl. 10-16)
Tjejgruppsledarutbildning 8 maj (kl. 9-17) OBS - ÄNDRAT DATUM!
Utbildningarna är gratis! Vi har bokat Lotsstugan på Lotsberget i Mariehamn där ni kan njuta av lugn miljö, fantastisk utsikt och värdefull kunskap som förmedlas av utbildaren Mia Hanström.
regeringen_cmyk_72dpi

Om Du deltagit i något av de två utbildningstillfällen och vill bilda en egen grupp till hösten kan vi erbjuda finansiering (dock begränsat till 5 tjejgrupper och 3 killgrupper) och möjligheten att vara med i en vetenskaplig studie om kill- och tjejgruppsmetodens effektivitet gällande bl. a. ungdomarnas syn på sig själva och sin roll i samhället samt uppfattningen av könsroller och jämställdhet. Så passa på!

Introduktionsseminariet och utbildningarna ordnas inom Interregprojektet "Utmana könsroller för att motverka sexslaveri".

CB_logo_colour_low72


FacebookTwitterLinkedin