Ålands fredsinstitut
The Åland Islands Peace Institute

Hamngatan 4
AX-22100 Mariehamn, Åland, Finland
Tel. +358 18 15570
peace@peace.ax
Fler kontaktuppgifter

Fredsmuggar

Stöd fredsarbete. Muggen en Tjafsfri zon säljs till förmån for Ålands fredsinstitut.

Mer information här.

Ladda ner vår broschyr

foldersv

Svenska

Engelska

Ryska

Publikation om Ålandsexemplet

ALEX_Cover_72

Läs mer här.

Ålands medlingsbyrå

logo18lag

Ålands fredsinstitut och Centret för internationell mobilitet och internationellt samarbete, CIMO, inbjuder åländska organisationer till ett informationstillfälle om europeiskt volontärarbete för ungdomar torsdag 15 mars kl. 16.00–20.00 på Ålands fredsinstitut, Hamngatan 4. Anmälan till infokvällen görs per e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 23238 senast tisdag 13 mars.

Eelin Hoffström från CIMO informerar om volontärarbetet för ungdomar, som är en del av EU:s ungdomsprogram Youth in Action. Volontärarbete riktar sig till ungdomar mellan 18 och 30 år och perioden räcker mellan 2 och 12 månader.

Idag är Ålands fredsinstitut den enda auktoriserade sändande och mottagande organisationen på Åland men vi vill gärna bredda kompetensen och samarbetet så att flera  organisationer blir auktoriserade. På så sätt ökar möjligheterna att fler åländska ungdomar kan söka som EVS-volontär i ett annat land i eller utanför Europa.

Läs mer om volontärverksamheten här.


FacebookTwitterLinkedin